Çelikli İlkokulu


Vizyon: Her öğrencimizi birer birey olarak yetiştirip toplum içinde kendisine yer edinmesi, iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesi, kendi bilgi, birikim, öz bakım ve sosyal becerilerini geliştirmesi, toplumsal ve milli değerleri koruyan ve yaşatan yarının geleceği mutlu ve başarılı gençler yetiştirmektir.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan , insanların mutluluğunu hedef edinmiş, milli ve manevi değerleri koruyan, sahip çıkan ve gelecek nesillere aktarmayı başaran, bilgiyi en etkili ve en verimli kullanan, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Okulumuzda dersler saat 8:30 da başlayıp 14:20 de bitmektedir. Öğlen arası 45 dakika olarak ayarlanmıştır.
Isınma: Okulumuzun ısınma şekli odun kömür sobasıyla yapılmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz Zeka oyunları yarışmasında 3 farklı dalda ilçede birincilik ve ilde 1 adet üçüncülük kazanmıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05454696819

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://celikliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Siirt

Öğretmen :3
Öğrenci :39
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :58
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çelikli Köyünde bulunmaktadır. Okulumuz köy yerleşimine göre daha alçak olan bir yerde bulunmaktadır. Okula yakın bir kaç ev bulunmaktadır.

Adres - Siirt

Ulaşım Okulumuza ulaşım özel araçlarla veya ticari taksiyle sağlanmaktadır. Öğrenciler yürüyerek okula ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçeye uzaklığı 17 kilometre olup il Merkezine olan uzaklığı 50 kilometre olarak tespit edilmiştir.